Carvajal strahovao za karijeru: Mislio sam da je kraj
Foto: EPA

Nakon problema sa srcem

Carvajal strahovao za karijeru: Mislio sam da je kraj

M. Šljivak

Fudbaler Real Madrida Dani Carvajal strahovao je da će prerano završiti karijeru.

Defanzivac aktuelnog prvaka Evrope imao je krajem septembra problema sa srcem, nakon čega je morao na pauzu, a 25-godišnji fudbaler je u razgovoru za Marcu priznao kako je bio u strahu da više nikada neće zaigrati fudbal.

"Bio sam uplašen i stalno sam razmišljao kako će pretrage pokazati da moram okončati karijeru. Ali, doktori su rekli da se ne brinem i da se ovakve stvari često događaju", rekao je Carvajal kojem se bilo jako teško navići na činjenicu da nije povrijeđen i da ne igra utakmice.

"Prvih nekoliko sedmica je grozno. Nisam se mogao kretati, a moje tijelo je tražilo aktivnost. Međutim, nije mi bilo dozvoljeno. Volio bih se na teren vratiti što prije, ali su mi ljekari preporučili da to bude tek nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza", istakao je ovaj fudbaler.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Carvajal je dobio dozvolu za nastup već tokom vikenda u velikom derbiju protiv Atletica, ali je pitanje hoće li biti dovoljno spreman za veliki izazov.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti