Casemiro: Ovo je bila loša sreća
Foto: EPA

Casemiro nakon poraza od Betisa

Casemiro: Ovo je bila loša sreća

S. Bošković

Real Madrid poražen je u petom kolu La Lige od Betisa rezultatom 1:0. 

Antonio Sanabrija je u zadnjoj minuti donio gostima minimalnu pobjedu, a igrač Real Madrida Casemiro smatra da je za sve kriva loša sreća. 

"Sreća nije bila na našoj strani, kad uzmemo u obzir koliko smo se trudili, napadali i borili. Ali to je fudbal, ponekad stvari nisu fer. Moram čestitati Betisu na pobjedi. Imali smo prilika, no bio je takav dan da lopta nije željela u gol", rekao je Casemiro, pa dodao: 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moramo stići sedam bodova zaostatka. Mi smo isti tim koji je prošle sezone osvojio sve i sad moramo o svemu dobro razmisliti". 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi