Casillas: De Gea? Želim mu da što prije riješi situaciju

De Gea od večeras u Real Madridu?

Casillas: De Gea? Želim mu da što prije riješi situaciju

E. Škorić

Iker Casillas nada se da će njegov sunarodnjak David de Gea što prije riješiti vlastite probleme.

De Gea nije branio u Untiedu na početku sezone i sve je izvjesnije da će krajem današnjeg dana, posljednjeg u ovom prijelaznom roku, potpisati za Real Madrid.

Real radi sve kako bi večeras završio transfer-sagu, no problem predstavlja visina odštete, obzirom da United želi 40 miliona eura. Kraljevi nude manje, svjesni da De Gei na ljeto ističe ugovor i da može bez odštete preći u Madrid.

I Casillas, koji je ovog ljeta iz Porta prešao u Real, svjestan je da bi za De Geu bilo najbolje da se već večeras riješe stvari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"De Gea? Nadamo se da će se sve završiti onako kako on to želi. Najbitnije je da bude sretan. On je sjajan golman. Njegova profesionalna situacija nije onakva kakvu želi, ali nadamo se da će se to ubrzo sve riješiti", rekao je Casillas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije