Casillas izjednačio rekord Ryana Giggsa

Legendarni golman

Casillas izjednačio rekord Ryana Giggsa

Legendarni španski golman Iker Casillas sinoć je još jednom ispisao stranice historije Lige šampiona. 

Casillas, koji je tokom karijere osvojio sve što se osvojiti može, danas igra za Porto i još uvijek brani u utakmicama Lige šampiona, a sinoć je stajao na golu svog tima u susretu protiv Bešiktaša. 

Iker ne može biti zadovoljan nakon susreta jer je njegov tim izgubio sa 3:1, ali svakako da može biti ponosan na sebe jer je izjednačio rekord legendarnog Ryana Giggsa. 

Naime, Casillas je sinoć započeo svoju 19. sezonu Lige prvaka, a prije njega to je pošlo za rukom samo Giggsu. Iker ima ugovor sa Portom do ljeta naredne godine i pitanje je hoće li se i naredne sezone naći među stativama u Ligi prvaka. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, sinoćnji nastup Ikeru je bio 186. u Ligi prvaka. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi