Casillas: Mourinho i ja smo bili kao zaljubljeni par
Foto: EPA

Casillas o odnosu s Mourinhom

Casillas: Mourinho i ja smo bili kao zaljubljeni par

M. Šljivak

Golman Porta Iker Casillas na zanimljiv način je opisao svoj odnos sa Joseom Mourinhom u periodu dok je Posebni vodio ekipu Real Madrida.

Portugalac je Kraljeve trenirao u periodu od 2010. do 2013. godine, a tokom posljednjih mjeseci boravka u Madridu, Casillas je preselio na klupu.

Legenda Reala je na zanimljiv način opisao odnos s Mourinhom. Istakao je da su ličili na zaljubljeni par.

"Na početku smo mnogo razgovarali, ali pred kraj njegovog boravka u Madridu se sve promijenilo. Izgledali smo kao zaljubljeni par. Na početku je mnogo ljubavi, ali to odjednom nestane", opisao je svoj odnos s Mourinhom Iker Casillas.

Komentarisao je legendarni golman i El Clasico između Reala i Barcelone koji se igra u nedjelju. Vjeruje da će Real u ovom meču osigurati titulu.

"Volio sam da pobjeđujem Barcelonu i često sam to radio. Nadam se da će Real pobijediti i da će osvojiti titulu, koju su, po mom mišljenu, zaslužili", istakao je Iker Casillas.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 35-godišnji golman je dijete Reala. Stao je na gol 1999. godine i među Kraljevima je ostao do 2015.  Za klub je odigrao čak 725 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi