Casillas: Nadam se da ću ostati u Real Madridu

Ne želi otići

Casillas: Nadam se da ću ostati u Real Madridu

Iker Casillas nema namjeru napustiti Real Madrid, iako su sve glasnija nagađanja da bi "kraljevski klub" trebao pojačati David de Gea. 

Španski golman u razgovoru za tamošnje medije naglasio je da želi do kraja odraditi ugovor, koji ga za Real Madrid veže do ljeta 2017. godine. 

"Moj ugovor vrijedi još dvije godine i nadam se da ću ga odraditi do kraja. To što sam čitavu karijeru proveo u Realu ne garantuje mi mjesto u prvoj postavi, za to se moram boriti. Pa što da i više ne budem prvi golman, to nije razlog da odem iz Reala. Kad ste u mojih godinama, a meni su 33, imate drugačije prioritete, a to znači da svojim iskustvom morate pomoći mlađima", kazao je Casillas. 

Inače, Casillasa u svojim redovima želi vidjeti francuski Monaco i za njegove usluge spreman je ponuditi osam miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.