Casillas: Napravio sam 300 grešaka u karijeri

Interesantna izjava legendarnog golmana

Casillas: Napravio sam 300 grešaka u karijeri

Legendarni golman Iker Casillas je u utorak jeftino primio pogodak u susretu svog Porta sa Dynamom iz Kijeva.

Španac se nakon toga našao na meti brojnih kritika, a Casillas je svima odlučio odgovoriti u stilu legendarnog Michaela Jordana.

"Napravio sam više od 300 grešaka na golu u svojoj karijeri. Izgubio sam gotovo 200 utakmica. 257 puta su mi vjerovali da ću zaustaviti udarac, a ja nisam uspio. Pravio sam puno grešaka tokom svoje profesionalne karijere, ali nikada nisam odustao. I upravo sam zbog toga i uspio," napisao je Casillas na društvenim mrežama.

Golman Porta je uz tekst priložiio fotografiju sa utakmice protiv Španije na  Svjetskom prvenstvu u Brazilu, gdje je njegova reprezentacija doživjela pravi debakl (5:1).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.