Casillas napušta Porto, poznat novi klub?

Stiže primamljiva ponuda

Casillas napušta Porto, poznat novi klub?

Legendarni španski golman Iker Casillas mogao bi napustiti Porto na kraju sezone, javljaju portugalski mediji.

Casillas bi od naredne sezone mogao postati član jednog kluba iz MLS-a koji je spreman poslati ponudu za ovog 35-godišnjaka, a ostaje da se vidi hoće li Sjedinjene Američke Države možda biti i posljednja stanica u njegovoj prebogatoj karijeri.

Da bi Casillas zaista mogao put Amerike potvrđuje i izjava koju je dao za ESPN.

"Imam mnogo prijatelja koji igraju u MLS-u i u razgovoru s njima sam čuo sve najbolje o toj ligi. Moram priznati da mi MLS djeluje zanimljivo i privlačno, a šta će biti u budućnosti, vidjet ćemo", poručio je Casillas.

Navodno, klub koji je zainteresovan za Casillasa je FC Dallas, a vrijedi istaći da fantastični golman ugovor sa Portom ima do jula 2017. godine pa je gotovo izvjesno da će Dragao napustiti kao slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi