Casillas: Pobjede, pobjede i samo pobjede!
Foto: epa.eu

Nakon trijumfa nad Redsima

Casillas: Pobjede, pobjede i samo pobjede!

Fudbaleri Reala, aktuelnog prvaka Evrope, sa 3:0 slavili su na Anfieldu protiv Liverpoola. 

Tim Carla Ancelottija je prilično lako stigao do pobjede nad Redsima, a Iker Casillas je itekako bio zadovoljan igrom svoje ekipe i činjenicom da je uspio sačuvati svoju mrežu.

"Moramo nastaviti u ovom pobjedničkom pravcu, pobjede i samo pobjede. Ono što je naš najveći dobitak jeste što možemo igrati u svakom sistemu. Svjesni smo i znamo da imamo sjajan tim, i upravo to će nas tjerati i gurati prema naprijed do kraja svake utakmice", rekao je kapiten i golman Real Madrida, Iker Casillas nakon pobjede Kraljeva na Anfieldu nad Liverpoolom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.