Casillas pred novim transferom?
FOTO: EPA

Pregovara sa Francuzima

Casillas pred novim transferom?

Legendarni španski golman Iker Casillas spreman je i u narednom periodu braniti na najvećoj razini. 

Iako ima 35 godina na ramenima, Casillas uopšte ne razmišlja o odlasku u mirovinu i navodno je pred transferom u Francusku. Kako prenose inostrani mediji, golmanska legenda je blizu da preseli u Francusku i na pragu je dogovora sa tamošnjim prvoligašem Marseilleom. 

Casillas ima namjeru da brani još najmanje dvije godine, a navodno mu je Marseille spreman ponuditi upravo takav ugovor. Čelnici francuskog kluba su također bili zainteresovani da na Velodrome vrate Mandandu, međutim na kraju su ocijenili da je Casillas bolje rješenje. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Casillas od 2015. godine brani za Porto nakon što je duži niz godina proveo u Real Madridu. Godišnje u Portu zarađuje oko 7,5 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi