Casillas preporučio Juventusu golmana

Želi da dovedu Donnarummu

Casillas preporučio Juventusu golmana

Nekadašnji golman Real Madrida i trenutni član Porta Iker Casillas preporučio je ekipi Juventusa golmana. 

Obzirom da Gianluigi Buffon već ima 40 godina, Iker smatra da bi Juve trebao angažovati mlađeg čuvara mreže, a izbor je pao na golmana Milana Gianluigija Donnarummu.

"Juventus bi trebao uzeti Donnarummu i pustiti ga na posudbu godinu ili dvije dok Gigi ne ode u penziju. Ako bih mogao da budem neki mladi golman, volio bih da budem on. Ne postoji nijedan drugi golman u Evropi sa njegovim kvalitetima. Naravno da još može da napreduje, ali njegovi kvaliteti su očigledni", rekao je Iker.

Podsjetimo, i Casillas se povezuje sa transferom ovog ljeta, a pominju se najviše ekipe Liverpoola i PSG-a.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi