Casillas: Trofej posvećujemo povrijeđenom Jeseu

Iker nije zaboravio druga i saigrača

Casillas: Trofej posvećujemo povrijeđenom Jeseu

Nakon sinoćnjeg finala Kupa Kralja, golman Reala iz Madrida Iker Casillas u izjavi za španske medije sjetio se Jesea Rodrigueza, fudbalera kraljevskog kluba koji se povrijedio na utakmici Lige prvaka protiv Schalkea nakon jednog duela sa Seadom Kolašincem.

„Bila je sjajna utakmica, obje ekipe imale su svoje prilike, ali mi smo zaslužili trijumf i osvajanje trofeja. Sretan sam i zbog navijača koji su došli ovdje podržati nas, a u ovom trenutku naše misli usmjerene su ka mladiću koji je prošao kroz težak period - Jeseu za kojeg vjerujemo da će ubrzo ponovo biti sa nama i kojemu posvećujemo ovaj trofej,“ izjavio je Casillas, te prokomentarisao stativu Neymara odmah nakon vodećeg pogotka Garetha Balea.

„Ponekad vas za velike stvari mora pogledati i sreća. Čestitam Barceloni na prikazanoj igri,“ dodao je golman Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.