Cassano: Bio sam ovisnik o seksu, a i moglo mi se
FOTO: EPA

Kralj kontroverzi priznao

Cassano: Bio sam ovisnik o seksu, a i moglo mi se

Antonio Cassano se u razgovoru za italijanske medije odlučio prisjetiti prošlosti i stvari zbog kojih je postao vjerovatno najkontroverzniji fudbaler. 

Svojevremeno je Cassano vio jedan od najtalentovanijih napadača u Italiji. Svoj san je ostvario u januaru 2006. godine kada je iz Rome prešao u Real Madrid, a igranje za 'kraljevski klub' je koristio za svoje strasti - žene i seks. 

"Bio ovisnik o seksu. Kada imate 20 godina i volite djevojke, postoji sila koja vas tjera da to radite. A meni se moglo, jer sam bio Antonio Cassano koji je tad igrao za klub kao što je Real Madrid", počeo je priču kralj kontroverzi. 

Žene i seks nisu bile jedine strasti Antonija Cassana. Volio je lude provode, a nije tajna i da je veliki gurman. 

"Vjerovatno najbolju utakmicu u karijeri sam odigrao kada smo pobijedili Juventus sa 4:0. Postigao sam dva pogotka i izborio se za penal, a prethodne noći sam došao kući u šest ujutro. Istina je da sam i zavisnik od hrane. Kao što kaže moj prijatelj, kada jedete dobru hranu, gojite se. A, ako jedete dobru hrani svaki dan, onda ste budala. Ja sam evo budala već 20 godina, zaključio je Cassano koji je u Real Madrid stigao sa deset kilograma viška. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećanja radi, 33-godišnji Cassano je tokom svoje karijere nosio dresove Barija, Rome, Real Madrida, Milana, Intera, Parme i Sampdorije. Uknjižio je i 39 nastupa za seniorsku reprezentaciju Italije i pritom postigao devet golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi