Cassano: Donnarumma ne može reći 'ne' Real Madridu

Bivši napadač Kraljeva

Cassano: Donnarumma ne može reći 'ne' Real Madridu

Golman Milana Gianluigi Donnarumma ne može reći 'ne' Real Madridu, ako su oni zainteresovani za njega, smatra nekadašnji napadač Kraljevskog tima Antonio Cassano. 

Real Madrid je jedan od klubova koji se povezuju sa mladim golmanom Milana nakon što je on odbio da produži saradnju sa Milanom koja ističe naredne godine. Klub iz Serije A tvrdi da je njihova ponuda bila 50 miliona eura za narednih pet godina, ali Donnarumma ipak nije stavio potpis. 

Nekadašnji napadač Kraljevskog tima, ali i Milana, Antonio Cassano smatra da je ponuda Real Madrida previše dobra da bi se odbila, čak iako je San Siro pravo mjesto za mladog Donnarummu.

"Da sam ja na mjestu Donnarumme, ostao bih u Milanu još par sezona. Bilo bi dobro za italijanski fudbal ako bi on ostao u Seriji A. Ali, istina je da, ako te Real Madrid zove, ne možeš reći ne", rekao je Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, baš transfer u Real Madrid je bio najveća greška u karijeri italijanskog napadača. On se na taj korak odlučio 2006. godine, a u Kraljevskom timu proveo je dvije godine te je na 19 mečeva postigao samo dva pogotka. Kasnije je igrao za Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu i Sampdoriju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi