Cassano nakon karijere već ima siguran posao

Dobio zanimljivu ponudu

Cassano nakon karijere već ima siguran posao

Italijanski fudbaler Antonio Cassano odlučio je 'okačiti kopačke o klin', međutim na novi posao, kako stvari stoje, neće morati dugo čekati. 

Temperamentni momak sa juga Italije poslije karijere u fudbalu već ima siguran posao, a prvi koji mu se javio je pjevač Gianni Morandi, ponudivši mu putem društvene mreže Facebook da uđe u muzičke vode. 

"Dragi Antonio, u tvoj veliki talenat nikada nismo sumnjali, ima čak i onih u Itlaiji koji kažu da ti i na terenu niko nije bio ravan po kvalitetu. Objavio si penziju i to je šteta, ali mi je pala jedna ideja na pamet. Znam da voliš muziku, pa zašto ne bismo snimili duet, tako ćeš moći da postaneš kapiten našeg nacionalnog tima pjevača. Onda ćeš moći da igraš fudbal do 70. godine", napisao je Morandi na Facebooku. 

Inače, nacionalni tim pjevača svake godine igra nekoliko utakmica kako bi prikupio sredstva za dobrotvorne svrhe. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kao fudbaler Cassano je posljednji angažman imao u Veroni, a tokom duge karijere još je igrao za Romu, Real, Sampdoriju, Milan, Inter, Parmu... 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi