Cassano u svom stilu odbio Kineze

'Šta bih radio u Kini?"

Cassano u svom stilu odbio Kineze

Italijanski napadač i član Sampdorije Antonio Cassano vjerovatno će do kraja januarskog prelaznog roka napustiti ovaj klub.

Cassano je danas potvrdio da je zatražio raskid ugovora sa ekipom iz Genoe, ali još uvijek se ne zna gdje bi on mogao nastaviti karijeru.

"Da, zatražio sam (raskid ugovora). Sada ću sačekati. Ne znamš ta će se dogoditi. Trenutno sam u redu, zabavljam se sa svojom djecom i sretan sam", rekao je Cassano, a onda odgovorio na špekulacije da bi mogao otići u Kinu.

"Kina? Zašto bih otišao tamo i šta bih radio? Sada se vraćam kući mojoj porodici, ovo je sretan dan za mene", rekao je Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je on tokom karijere igrao za brojne klubove, a najsjajnije dane imao je u Romi za koju je igrao od 2001. do 2006. godine, nakon čega je otišao u Real Madrid gdje se zadržao samo godinu dana. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti