Cassano: Umro bih za fudbal

Italijanski fudbaler

Cassano: Umro bih za fudbal

Antonio Cassano u razgovoru za magazin "Who" otkrio je da mu mnogo nedostaje fudbal. 

Slavni italijanski fudbaler i dalje je bez angažmana, iako je tokom igračke karijere nosio dresove brojnih evropskih velikana. 

"Nedostaje mi svlačionica. Zezancija s kolegama od jutra do mraka i taj poseban adrenalin. Bez fudbala ja sam bolestan. Umro bih za njega", kazao je Cassano, kojeg je u svojim redovima želio vidjeti drugoligaš Bari.

"Nisam htio u Bari zbog porodičnih razloga, ali to ne znači da neću igrati u nekom drugom klubu. Nakon karijere? Ostati u fudbala i biti trener. Možda i direktor", zaključio je Cassano. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.