"Čast Tottiju, ali ne mora igrati umjesto Džeke"

Trener Rome jasan...

"Čast Tottiju, ali ne mora igrati umjesto Džeke"

Luciano Spalletti je izjavio da je incident sa Francescom Tottijem već zaboravljen. 

Nakon remija između Atalente i Rome (3:3) u svlačionici rimske momčadi je došlo do sukoba između Spallettija i Tottija, a da je cijela priča sada stvar prošlosti potvrdio je i trener Rome u rzagovoru za italijanske medije.

"Totti i Roma su različite stvari. On je sačuvao Romu protiv Atalante, slažem se, međutim to ne znači da treba reći da je Roma samo Totti. Samo se o njemu priča, jer je on neko ko je stvarao historiju sa Romom", izjavio je Spalletti i dodao da su mu potrebni fudbaleri poput legendarnog Tottija. 

"Pokušat ću da nađem još četiri ili pet Tottija, igrači takve klase su nam potrebni. Totti ima velike zasluge za pobjednički niz, ali i drugi igrači. To ne znači da on treba da igra umjesto Džeke, ili da Džeko treba otići", dodao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma inače trenutno na tabeli zauzima treću poziciju sa osam bodova manje u odnosu na drugoplasirani Napoli. Vodeći je i dalje Juventus sa 79 bodova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi