Castillejo sjajnim pogotkom srušio Valenciju
Foto: EPA

Primera

Castillejo sjajnim pogotkom srušio Valenciju

M. Šljivak

Posljednji meč 21. kola španske Primere odigrali su Malaga i Valencia, a na kraju je domaći tim u jednoj sjajnoj utakmici slavio s 1:0.

Dosta uzbuđenja je donio ovaj meč. Oba tima su imala veliki broj pokušaja i prilika, ali je na kraju postignut samo jedan gol.

Do vodstva je Malaga stigla u 25. minuti. Sjajno ubacivanje Samuela u pogodak je pretvorio Samuel Castillejo za prednost od 1:0.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u nastavku uz dosta nervoznu igru bilo još mnoštvo šansi. 

Valencia je od 73. minute igrala bez isključenog Canceloa, ali Malaga prednost igrača više nije potpuno iskoristila. Do kraja su sačuvali minimalnu prednost, te su stigli do tri boda.

Primera, 21. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Malaga - Valencia 1:0 (Castillejo 25')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.