Cavani: Mislim da ostajem u PSG-u

U Parizu mogu odahnuti

Cavani: Mislim da ostajem u PSG-u

A. Beganović

Urugvajski napadač, Edinson Cavani, najvjerovatnije će ostati u PSG-u, iako je za njegovim uslugama interes pokazao Manchester United.

"U Parizu sam i mislim da ću ostati ovdje, iako se u prelaznom roku nikad ne zna", za urugvajske medije je izjavio Cavani.

Urugvajski napadač je u PSG stigao prošle godine iz Napolija, a tokom sezone je bio nezadovoljan taktičkim zamislima trenera Laurenta Blanca.

"Pred kraj prošle sezone sam razgovorao s Blancom i mislim da ćemo u ovoj sezoni imati novu taktičku postavku", zaključio je Cavani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.