Cavani: Špekulacije potvrđuju da sam tražen

Urugvajac napušta PSG?

Cavani: Špekulacije potvrđuju da sam tražen

Jedan od onih koji će vjerovatno promijeniti sredinu u ljetnom prijelaznom roku je i Edinson Cavani. 

Urugvajski napadač je svojim ovosezonskim nastupima zainteresovao brojne klubove, među kojima su United, Atletico i Juventus, tako da je otvorena opcija da spakuje kofere i uz odgovarajuće obeštećenje promijeni klub. 

"Uvijek postoje glasine o odlasku, a to je dobro i znači da sam tražen. Ja sam sretan u PSG-u, imam ugovor još dvije sezone i ja poštujem to. Dosta stvari može da se dogodi koje nisu pod mojom kontrolom, ali sve će zavisiti od mojih nastupa i odluke koju će PSG donijeti na ljeto", kazao je Cavani.

Na pitanje ko je najbolji igrač s kojim je igrao, odgovorio je:

"Verratti je fenomenalan, može da igra za bilo koji klub u Evropi. Najbolji je saigrač kojeg sam ikad imao, ne samo zbog igre, već i zbog ponašanja van terena. Dobar je čovjek i veliki je optimista", istakao je na kraju Cavani. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjećamo, Cavani za PSG nastupa od 2013. godine i prethodno je nosio dresove Napolija, Palerma i Danubija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi