Cavanijeve muke rješava probuđeni div

Milan hoće Urugvajca

Cavanijeve muke rješava probuđeni div

E. Škorić

Edinson Cavani i Neymar su u svađi i sve se glasnije govori o odlasku Urugvajca iz PSG-a.

Sve je počelo u meču protiv Lyona kada je Cavani odbio prepustiti Neymaru penal, pa je došlo do svađe i navodno je Neymar zatražio od kluba da proda Cavanija. Osim toga, Cavani je danas čak odbio novac od vlasnika Nassera Al-Khelaifija samo da pusti Brazilcu penale.

Sada postoji velika mogućnost da Cavani napusti Pariz i da se vrati u Seriju A. Rai Sport je objavio kako je Milan spreman da dovede 30-godišnjeg napadača koji je i dalje nezaustavljiv za protivničke odbrane.

Milan je uložio dosta novca ovog ljeta, doveo dvojicu centralnih napadača u vidu Nikole Kalinića i Andree Silve, ali navodno je spreman da kupi i Cavanija.

Rossoneri žele da iskoriste negativnu atmosferu na Parku prinčeva, no nisu jedini. Čak se i Barcelona spominje, a Cavani bi već u januaru mogao da mijenja tim. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tridesetogodišnji golgeter je u PSG-u od 2013. godine i u 140 utakmica postigao je čak 95 golova. S klubom je osvojio tri naslova prvaka Francuske, tri Kupa, četiri Liga kupa...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi