Cedrola: Svi su zadovoljni s Martićem, veliki je potencijal

Fudbaler bh. porijekla

Cedrola: Svi su zadovoljni s Martićem, veliki je potencijal

Ivan Martić uspješno se oporavio od povrede i najvjerovatnije bit će u kombinacijama trenera Andree Mandorlinija za sutrašnji meč sa Sassuolom. 

Ovaj 24-godišnji fudbaler u redove Verone stigao je u ljetnom prijelaznom roku iz St. Gallena i za kratko vrijeme izborio se za mjesto prvotimca na poziciji desnog beka. 

"Svi u klubu su zadovoljni s njim i šteta što se bio povrijedio. On ima veliki potencijal i prostor za napredak, a jako je bitno što je nastavio dobro igrati u ligi kakva je Serija A. Što se tiče njegove prilagodbe, problema s tim nije imao. Još u Švicarskoj učio je italijanski jezik i s tim problema nema", kazao je za Tuttomercatoweb.com njegov zastupnik Renato Cedrola.

Podsjećanja radi, Martić je porijeklom iz Dervente, a u svojoj dosadašnjoj karijeri još je nastupao za St. Gallen i Schaffhausen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.