Čelični Ermin: Stijena u odbrani Hoffenheima

Njemački mediji puni hvale

Čelični Ermin: Stijena u odbrani Hoffenheima

Ermin Bičakčić već u prvim kolima Bundeslige potvrdio je da će biti pojačanje za tim Hoffnheima.

Fudbaler koji je u minule dvije sezone bio najbolji igrač Eintrachta iz Braunschweiga tokom ljeta parafirao je ugovor sa klubom iz Sinsheima, a mediji u Njemačkoj prepuni su hvale na račun njegovih igara.

“Svega jedan primljeni gol u prva dva meča ide u prilog tvrdnjama da je Čelični donio stabilnost odbrani Hoffenheima. Sa svojim beskompromisnim pristupom odlično se uklopio u novi tim. Trener Gisdol od ranije mu je poznat jer su sarađivali u juniorima Stuttgarta,” navodi Goal.com.

Ermin Bičakčić neizostavan je i u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Sa Seadom Kolašincom, Tonijem Šunjićem i nadamo se Dinom Arslanagićem predstavlja budućnost Zmajeva na poziciji stopera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.