Čelnici Milana o transferima: Još uvijek nije kraj
Foto: EPA

Najavljuju velike stvari

Čelnici Milana o transferima: Još uvijek nije kraj

M. Šljivak

Italijanski velikan Milan ovog ljeta je promijenio gotovo kompletan tim.

Želja novog rukovodstva kluba na čelu s kineskim biznismenom Yanghongom Lijem je povratak Rossonera na vrh, pa je ovog ljeta uložen ogroman novac za pojačanja.

Međutim, do kraja prelaznog roka ima još više od 10 dana i Milan želi da dovede dodatna pojačanja.

Da će vjerovatno biti novih imena potvrdio je David Han, desna ruka predsjednika italijanskog velikana.

"Radimo najbolje što možemo i još uvijek nismo završili s poslom. Pokušavamo još nešto napraviti", istakao je Li.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sigurno je da će dres Milana uskoro obući hrvatski napadač Nikola Kalinić. On je navodno sve dogovorio s klubom i na San Siru bi se trebao pojaviti u ponedjeljak.

Velika je mogućnost da će uz njega još neko staviti potpis na ugovor s Rossonerima, a koliko će se promjena kompletnog tima isplatiti ovom timu, vidjećemo na kraju sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti