Čelnici srpskih klubova napravili skandal na žrijebu

Direktor Zvezde napao potpredsjednika Partizana

Čelnici srpskih klubova napravili skandal na žrijebu

M. Šljivak

Čelnici srpskih timova Partizana i Crvene zvezde napravili su neviđen skandal na izvlačenju grupa Evropske lige koje se danas održao u Monte Carlu.

Prema pisanju medija u Srbiji, glavne uloge u svemu su imali generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i potpredsjednik Partizana Vladimir Vuletić.

Navodno, Terzić je nakon žrijeba nasrnuo na Vuletića i zaprijetio je kako će mu 'otkinuti glavu', ako ga bude i dalje spominjao.

FK Partizan je potvrdio ove navode medija. Čelnici crno-bijelih su razočarani onim što se desilo i najavili su prijave protiv Terzića organima pravosuđa Republike Srbije, ali i Etičkom odboru UEFA, te fudbalskom savezu Srbije.

S druge strane iz Zvezde tvrde kako je Terzić bio izazvan od strane Vuletića i da je zbog toga došlo do reakcije njihovog direktora.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U današnjem žrijebu srpski timovi su saznali rivale u grupnoj fazi Evropske lige. Partizan će za rivale imati Dinamo Kijev, Young Boys i Skenderbeu, dok će Zvezda igrati protiv Arsenala, Bate Borisova i Kolna.

Ipak, sve je ostalo u sjeni sukoba koji se odigrao pred mnogobrojnim čelnicima ostalih evropskih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi