Čelnici Uniteda otkrili izgled novog grba?

Novi grb će krasiti dres Uniteda sljedeće sezone

Čelnici Uniteda otkrili izgled novog grba?

E. Čaušević

Manchester United objavio je novi video na zvaničnom YouTube kanalu pod nazivom "Manchester United Dream".

United je svojim fanovima poklonio novi video za 2016. godinu, a za samo jedan dan video je skupio skoro pola miliona pregleda. Ipak, engleskim medijima za oko je zapao izgled grba kluba koji se razlikuje od trenutnog grba Uniteda.

Čini se da je klub sa Old Trafforda sasvim slučajno otkrio izgled grba koji će krasiti dres Manchester Uniteda u sljedećoj sezoni. Novi logo se ne razlikuje puno od starog, ali ima nekoliko zanimljivih detalja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi