Čelnici West Hama očito nemaju pojma šta rade
Foto: EPA

Doveli 30 napadača za sedam godina

Čelnici West Hama očito nemaju pojma šta rade

Skauti West Hama i oni koji se pitaju za pojačanja, posebno u ofanzivnoj lini, očito nemaju pojma šta rade.

West Ham je u posljednjim sezonama postao poznat po totalnim promašajima kada je u pitanju dovođenje napadača, a engleski mediji izvukli su jedan nevjerovatan podatak. 

Naime, oni su od 2010. godine doveli čak 31 napadača. Pa, dobro, to bi možda i progledali kroz prste, ali sljedeći podatak ne možemo nikako. Od 31 napadača, njih čak 20 nije postiglo više od tri pogotka za klub. Šta kažete na to?

Podsjetimo, oni su i ovog ljeta već doveli jednog napadača, a u pitanju je Mekisakanac Javier Hernandez koji bi valjda trebao biti pun pogodak. Osim njega, u klub je stigao i golman Joe Hart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi