Celti sva tri boda u gostima kod Levantea

Primera, 28. kolo

Celti sva tri boda u gostima kod Levantea

E. Škorić

U drugom susretu 28. kola španske Primere Celta je, kao gost, savladala Levante s 1:0.

U jednoj dobroj utakmici snage su odmjerile dvije nepredvidljive ekipe koje nemaju previše ambicija i nalaze se u sredini terena.

Nije se mogao predvidjeti pobjednik, a baš kako to obično biva u njihovim susretima, bilo je malo golova. Zapravo, bio je samo jedan, onaj Nolita za konačnih 1:0 u korist gostiju iz Viga u 14. minuti.

Barral je imao najbolju šansu za Levante u 59. minuti, ali je promašio penal i ostalo je 0:1 do kraja utakmice. Još jedna tipična utakmica Primere, sa čak osam žutih kartona, sa dosta prekida igre, grubih startova....

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ceta je sada 11. sa 33 boda, dok je Levante siguran na 10. mjestu sa tri boda više u odnosu na svog današnjeg protivnika. 

Primera, 28. kolo:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.