Celtic i Bursa se otimaju za Plavšića

Zvezdino dijete na radaru evropskih velikana

Celtic i Bursa se otimaju za Plavšića

D. Vejo

Krilni napadač Crvene zvezde Srđan Plavišić, svojim igrama u crveno-bijelom dresu ove sezone privukao je pažnju mnogih evropskih klubova. 

Među onima koji su pokazali najveće interesovanje jesu škotski Celtic i turska Bursa. Za sada, najkonkretniji je Brendan Rodgers koji po svaku cijenu u svojim redovima od ljeta želi da vidi Zvezdinog plejmejkera. 

Celtic je trenutno u potrazi za pojačanjima na svim pozicijama, a na mjestu krilnog napadač tim iz Glasgowa vidi upravo Plavšića koji bi svojom brzinom ali i tehnikom prema njihovom mišljenju, bio pun pogodak za ekipu u predstojećim kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Interesovanje za brzonog fudbalera, dogodilo se sasvim slučajno, jer su skauti zeleno-bijelih na Rajko Mitić gostovali kako bi pratili mladog golmana Filipa Manojlovića, pa su im za oko zapale i Plavšićeve bravure.

Tim iz Ljutice Bogdana odredio je jasnu cijenu za svoje dijete, a ona iznosi dva miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi