Centrotoursove fudbalske poslastice u Rimu i Moskvi

Pjanić, Džeko i vrhunski fudbal uz Centrotours

Centrotoursove fudbalske poslastice u Rimu i Moskvi

Sponzorski tekst

Najzanimljivija grupa ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka svakako je ona u kojoj se nalaze minhenski Bayern, moskovski CSKA, Roma i Manchester City. 

Zahvaljujući Centrotoursu ljubitelji odličnog fudbala i najboljeg klupskog takmičenja na svijetu imaju priliku utakmice gledati uživo na stadionima u Moskvi i Rimu. 

Prvi duel na koji Centrotours vodi ljubitelje fudbala je onaj između CSKA Moskve i Manchester Cityja. Utakmica u Moskvi na rasporedu je 21. oktobra, a izuzetno kvalitetan i povoljan program Centrotours agencije u trajanju od pet dana, uz avionski prevoz i cijenu od 1099.00 KM možete pogledati OVDJE

Utakmice posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka na rasporedu su devetog, odnosno desetog decembra, a za nas najzanimljivija će biti ona iz Moskve u kojoj će snage odmjeriti timska Vučica i Manchester City. Fantastična utakmica i duel Pjanića i Džeke u ponudi je Centrotoursa. Izuzetno kvalitetnu i povoljnu ponudu u trajanju od pet dana i cijenu od 235 KM možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.