Cesare Prandelli preuzima Lazio?

Lulić dobija novog trenera?

Cesare Prandelli preuzima Lazio?

E. Čaušević

Nekadašnji selektor Italije, Cesare Prandelli, uskoro bi mogao postati novi trener Lazija.

Italijanski mediji danas su saopštili da je Prandelli bio na sastanku u Rimu gdje je pričao sa čelnicima Lazija. Italijanski stručnjak je bez posla otkako je dobio otkaz u Galatasarayju, ali sada želi da nađe novi angažman.

Simone Inzaghi je vodio ekipu do kraja ove sezone, ali još uvijek se ne zna da li će dobiti ponudu od kluba da ostane trener Lazija. Čelnicima Lazija je Prandelli prva želja, te su već dali jednu ponudu italijanskom stručnjaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Predsjednik Lazija, Claudio Lotito, izjavio je danas za italijanske medije da postoji kontakt sa Prandellijem, ali da još uvijek ne želi ništa detaljnije govoriti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi