Tri bh. fudbalera moraju na detektor laži

Sumnja u namještanje utakmica

Tri bh. fudbalera moraju na detektor laži

Fudbaleri češkog drugoligaša Banik Mosta doživjeli su poraz u posljednjih deset utakmica i trenutno se nalaze na pretposljednjoj poziciji u FNL ligi. 

Čelnici ovog kluba ne mire se s činjenicom da su praktički već trećeligaši, a poraz od posljednjeplasiranog Kolina probudio je sumnje da su igrači umiješani u namještanje utakmica. 

Da bi to dokazali, odlučili su cijeli momčad Banik Mosta poslati na detektor laži i angažovati privatnog detektiva, čiji će zadatak biti da istraži sumnjive utakmice. 

Ono što je interesantno, jeste da u ovom klubu igraju tri bosanskohercegovačka fudbalera, a radi se o Mladenu Veselinoviću, Tini Divkoviću i Muameru Avdiću. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije