Četiri igrača Cityja na posudbi u Gironi
Foto: Manchester City

Pojačavaju novog člana La Lige

Četiri igrača Cityja na posudbi u Gironi

M. Šljivak

Četiri fudbalera Manchester Cityja provešće narednu sezonu na posudbi u ekipi španske Girone.

Tim iz Katalonije će po prvi put igrati u društvu najboljih španskih timova, a pomoć u prvoj sezoni imaće od Manchester Cityja.

Građani su poslali čak četiri mlada fudbalera na kaljenje u ovaj klub, pa će tako dres Girone u narednoj sezoni nositi Douglas Luiz, Aleix Garcia, Marlos Moreno i Pablo Maffeo.

Ovi fudbaleri su već počeli pripreme sa španskim timom i sigurno je da će predstavljati velika pojačanja za novi tim u  La Ligi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Maffeo je i prošle dvije sezone nosio dres Girone, Moreno je igrao na posudbi u Deportivu, dok je Garcia uspio da upiše osam nastupa za Građane u prošloj sezoni.

Brazilac Douglas Luiz nedavno je pojačao City. Stigao je iz Vasco Da Game i ovo će mu biti prva posudba.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti