Cezar se vratio tamo gdje su ga zvali "azijski Ronaldo"

Ponovo u Yangonu

Cezar se vratio tamo gdje su ga zvali "azijski Ronaldo"

Bivši napadač Sarajeva Cezar Augusto Hermenegildo, kojeg su do sada već mnogi i zaboravili, vratio se u klub iz kojeg je 2016. godine i stigao na Koševo.

Brazilski fudbaler je ponovo potpisao za Yangon United, klub iz Mijanmara u kojem će ponovo igrati sa Emersonom Reizom, također fudbalerom koji je kratko nastupao za bordo tim dok ga je vodio Miodrag Ješić.

Zanimljivo je da je Cezar za Yangon postigao 105 golova na 101 utakmici i tada su ga mediji prozvali azijskim Cristianom Ronaldom, da bi potom epizodu na Koševu završio bez ijednog pogotka na samo pet utakmica.

Cezar (31) je nakon odlaska iz Sarajeva kratko boravio u indonežanskom Mitra Kukaru, ali se na kraju odlučio vratiti tamo gdje ga najviše cijene.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti