Chelsea bez kapitena protiv Parižana

Terry povrijeđen

Chelsea bez kapitena protiv Parižana

D. Vejo

Nakon što je u 38. minuti meča protiv Newcastlea napustio meč zbog povrede zadnje lože, kapiten plavaca John Terry, propustiće naredni meč Lige šampiona. 

Povreda je po svemu sudeći ozbiljnije prirode.

Vodeća karika tima sa Stamford bridgea neće biti u mogućnosti da se suprostavi Parižanima, predvođenih Ibrahimovićem i društvom, te će zbog toga posljednja linija biti u velikom minusu. Nakon Zume, kapiten je drugi igrač bez kojeg će Chelsea nastaviti takmičarsku sezonu.

U prošlom kolu, plavci su bili uvjerljivi protiv nemoćnog Newcastlea rezultatom 5:1, što im je dalo vjetar u leđa pred predstojeće utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Terry je do sada od svih igrača plavog tima bio najstandardniji, te je odigrao 26 mečeva za svoj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi