Chelsea daje bogatstvo da riješi probleme u odbrani

Spremili ponudu za defanzivca Burnleyja

Chelsea daje bogatstvo da riješi probleme u odbrani

Ekipa Chelseaja ima velikih problema u odbrani na početku ove sezone.

Iako su posljednjeg dana prelaznog roka za ogroman novac vratili Brazilca David Liuza iz PSG-a, to im nije mnogo pomoglo kada je u pitanju njihova odbrana.

Naprotiv, Chelsea prima veći broj golova nego ikada, a Antonio Conte spreman je dovesti još jednog defanzivca u pokušaju da riješi ovaj problem. 

Radi se o fudbaleru Burnleyja Michaelu Keaneu za kojeg je ekipa sa Stamford Bridgea spremila čak 25 miliona funti, piše Daily Mirror.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će do ovog transfea u januarskom prelaznom roku i doći, ostaje da vidimo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi