Chelsea dio novca od Oscara ulaže u novo pojačanje
EPA

Belgijanac ide u Chelsea?

Chelsea dio novca od Oscara ulaže u novo pojačanje

Britanski mediji su prenijeli da je Chelsea ponovo zainteresovan za dovođenje veziste Radje Nainggolana. 

U prethodnih nekoliko prijelaznih rokova čelnici Chelseaja su bezuspješno pokušavali da dovedu 28-godišnjeg Nainggolana, a interes je obnovljen nakon što je Oscar prodan u Kinu. 

Kako prenose mediji u Engleskoj, Chelsea je spreman dio novca od prodaje Oscara izdvojiti kako bi Nainggolana doveo na Stamford Bridge, jer Antonio Conte smatra kako bi se Belgijanac sjajno uklopio u vezni red. 

U ovom trenutku veliki problem za Chelsea predstavlja to što je Nainggolan nedavno produžio vjernost rimskom klubu. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi