Chelsea kontaktirao Juventus, žele Paula Pogbu

Conte želi Francuza

Chelsea kontaktirao Juventus, žele Paula Pogbu

M. Šljivak

Iza ekipe Chelseaja jedna od najlošijih sezona u posljednjih 20-ak godina. 

Plavci su imali godinu za zaborav. Nisu bili ni blizu odbrane naslova, te su sezonu završili na 10. mjestu.

Novi menadžer Antonio Conte želi angažovati pojačanja pri preuzimanju kluba. Glavna meta je njegov nekadašnji igrač Paul Pogba iz Juventusa.

Sjajni 23-godišnji Francuz glavna je meta ekipe sa Stamford Bridgea. Navodno, rukovodstvo Chelseaja je već kontaktiralo Pogbu i poslali su ponudu Juventusu za njegove usluge.

Interes za francuskog veznjaka je veliki. Spominjao se kao potencijalno pojačanje Barcelone, Real Madrida, Manchester Cityja, ali službenih kontakata nije bilo..

Pogba je 2012. godine postao član Stare dame. Dolazak u Torino se pokazao kao pravi potez nakon što nije dobio šansu u Manchester Unitedu, te je izrastao u jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Protekle sezone je odigrao 49 utakmica za Bianconere, te je postigao 10 pogodaka uz 16 asistencija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi