Chelsea pokušava dovesti Drinkwatera

Conte želi još pojačanja

Chelsea pokušava dovesti Drinkwatera

E. Škorić
Teme:

Chelsea nije završio s pojačanjima, do kraja prelaznog roka mogao bi doći barem još jedan igrač.

Antonio Conte želi dodatno da pojača vezni red, a engleski mediji pišu da je blizu prelaska na Stamford Bridge Danny Drinkwater, koji je pretprošle sezone osvojio naslov prvaka Engleske s Leicesterom.

Chelsea je navodno ponudio 30 miliona funti za Drinkwatera, dok Leicester želi najmanje 40 miliona i klubovi će pokušati da postignu dogovor do kraja prelaznog roka. 

Ovo je slična situacija kao i sa Riyadom Mahrezom, za koga je Roma nudila 35 miliona, a Leicester tražio najmanje 40. Menadžer Leicestera Craig Shakespeare komentarisao je glasine i kazao da ne zna ništa o tome i da je sve čuo iz medija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, vjerovatno će barem jedan od sjajnih i važnih igrača Leicestera do kraja avgusta napustiti King Power. Plavci pored Drinkwatera razmišljaju i o Rossu Barkleyu iz Evertona, potom Alex-Oxlade Chamberlainu iz Arsenala, a zanimljiv im je i Cedric Soares (Southampton).

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi