Chelsea poslao Pašalića na posudbu u Milan

Novi izazov u karijeri

Chelsea poslao Pašalića na posudbu u Milan

Čelnici Chelseaja odlučili su Marija Pašalića poslati na posudbu u Milan. 

Mladi hrvatski fudbaler je nakon sezone u Monacu ponovo promijenio novu sredinu, a ovoga puta odlučio se na dolazak u Milan s kojim je jučer zvanično potpisao ugovor o jednogodišnjoj posudbi. 

"Osjećam se sjajno. Presretan sam što sam postao dio jednog od najvećih klubova u Evropi. Svi trofeji koje sam vidio govore o veličini kluba. Što se tiče mene, volim igrati na svim pozicijama u veznom redu. Nije mi problem zaigrati tamo gdje treneru bude odgovaralo", kazao je Pašalić za Milan TV. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijedi podsjetiti da je Pašalić svoju karijeru započeo u Hajduku iz kojeg je 2014. godine prešao u Chelsea. Pored Monaca još je boravio na posudbi u Elcheu. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije