Chelsea pustio Remyja: Francuz odlazi u La Ligu
Foto: EPA

Loic Remy potpisuje za Las Palmas

Chelsea pustio Remyja: Francuz odlazi u La Ligu

Nekadašnji napadač Marseillea, Lyona i QPR-a, Loic Remy, je na Stamford Bridge stigao 2014. godine, ali je od tada upisao tek 32 nastupa za Chelsea.

Remy nikako nije uspijevao da se, u jakoj konkurenciji, izbori za minutažu, pa je prošlu sezonu proveo na posudbi u Crystal Palaceu.

Danas, pak, stižu vijesti da je Chelsea raskinuo ugovor s Remyjem, pa će ovaj francuski napadač uskoro, kao slobodan igrač, potpisati za španski Las Palmas.

Povrede i slaba minutaža su sigurno ograničile Remyjevu karijeru posljednjih godina, ali čini se da će ovaj 30-godišnjak u Španiji dobiti šansu za povratak u formu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti