Chelsea se ponovo pojačava iz Atletico Madrida?

Griezmann na meti Plavaca

Chelsea se ponovo pojačava iz Atletico Madrida?

Nakon što su se prošlog ljetnog prelaznog roka pojačali sa nekoliko fudbalera Atletico Madrida, u Chelseaju nemaju namjeru stati sa dovođenjem igrača iz još uvijek aktulenog prvaka Španije.

Najnovije ime koje se dovodi u vezu sa dolaskom na Stamford Bridge je Antoine Griezmann, sjajni francuski napadač koji ove sezone briljira u dresu Jorgandžija.

Ugledni španski El Confidencial piše kako bi Chelsea mogao dovesti Griezmanna za 'samo' 30 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

Ipak, neće se ni Atletico Madrid lako odreći svog dragulja, pa tako iz kluba spremaju novi ugovor za svog prvog strijelca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Atletico bi rado želio dati Griezmannu veću platu, ali i otkupnu klauzulu u ugovoru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.