Stevo Nikolić više nije član FK Željezničar

Sporazumni raskid ugovora

Stevo Nikolić više nije član FK Željezničar

Iskusni napadač Stevo Nikolić od danas više nije član Fudbalskog kluba Željezničar.

Na zvaničnoj stranici kluba sa Grbavice osvanula je vijest da je sada već bivši napadač Željezničara sa klubom potpisao prijevremeni raskid ugovora, a više detalja nije navedeno.

Stevo Nikolić je na Grbavicu stigao u julu prošle godine, a u dresu Željezničara je odigrao 34 utakmice, te je postigao šest golova. Tridesetdvogodišnji napadač je u dosadašnjoj karijeri igrao za Obilić, Modriču, Otetul, Borac, Debrecen, Spartak Trnava i Zrinjski.

FK Željezničar se na kraju saopštenja zahvalio Nikoliću na profesionalnom odnosu, te mu poželio mnogo sreće u nastavku karijere.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi