Chelsea spremio Hazardu novi ugovor

Prepali se interesa Real Madrida

Chelsea spremio Hazardu novi ugovor

Belgijski fudbaler Eden Hazard u posljednje vrijeme je sve veća želja čelnika Real Madrida.

Madriđani se već nekoliko mjeseci povezuju sa dovođenjem ovog sjajnog krilnog igrača, a nedavno je i sam Hazard izjavio da je Real Madrid najveći klub na svijetu. 

Roman Abramovič se očito prepao novog interesa Reala, pa je odlučio da razgovara sa Hazardom o novom ugovoru, prenose engleski mediji. 

Podsjetimo da Belgijancu aktuelni ugovor ističe na ljeto 2020. godine, a Abramovič mu namjerava ponuditi novi koji bi ga za Stamford Bridge stadion vezao sve do ljeta 2021. godine uz vjerovatno nešto veća primanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dvije strane bi navodno trebale sjesti zajedno u narednim sedmicama kako bi vidjeli može li se postići dogovor. Podsjetimo, Hazard je zbog povrede propustio početk sezone, a na teren se vratio tek početkom ovog mjeseca kada je igrao za reprezentaciju Belgije. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti