Chelsea tjera Cesca, on neće da ide
Foto: EPA

Ponudili ga Interu

Chelsea tjera Cesca, on neće da ide

M. Šljivak

Ekipa Cheleseaja želi se do kraja prelaznog roka riješiti španskog veznjaka Cesca Fabregasa.

Očigledno je kako novi menadžer Plavaca Antonio Conte ne računa ozbiljno na Cesca, pa je odlučio ponuditi razmjenu ekipi Intera.

Spremni su Španca poslati u redove Nerazzura, a u zamjenu traže hrvatskog veznjaka Marcela Brozovića.

Navodno je ova ponuda stigla na Giuseppe Meazzu prije nekoliko dana, ali ni u Interu nisu raspoloženi da daju Brozovića za Fabregasa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da se vidi hoće li španski fudbaler na kraju ipak napustiti Stamford Bridge, odakle ga već dugo sele, no njemu se nigdje ne ide.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi