Chelsea želi talentovanog Čileanca

Chelsea želi talentovanog Čileanca

Teme:

Chelsea posmatra mladog Čileanca, Igora Lichnovskyja, potvrdio je to skaut tima iz Londona.

Jorge Alvial posmatra mladog defanzivca Universidad de Chilea i otkrio je da Chelsea želi Čileanca.

"Igor je jako dobar igrač. Posmatrao sam ga neko vrijeme i Chelsea ga ima na umu. Jedan je od igrača koje čeka dobra budućnost", rekao je Alvial.

"Posmatranje Igora je završeno. Ali, idemo korak po korak. Moramo uzeti u obzir da se transferi iz Južne Amerike teško ostvaruju u Englesku. Npr. pratio sam Franca Di Santa, kad je prešao u Chelsea trebalo mu je šest mjeseci da se prilagodi", dodao je skaut Plavaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.