Chicharita boli glava od ponuda

Žele ga PSG i Chelsea

Chicharita boli glava od ponuda

M. Šljivak

Napadač Bayera iz Leverkusena Javier Hernandez mogao bi do kraja januara da promijeni klub.

Sjajni Meksikanac u redovima Apotekara igrao kao preporođen, pa je bilo i za očekivati da će u redove tima iz Leverkusena stići ponude za njega.

Njemački mediji tvrde da popularni Chicharito ima dvije velike ponude i to od Chelseaja i PSG-a.

Oba tima pokazuju veliki interes za njega i spremni su izdvojiti 25 miliona eura, koliko Bayer traži za njegove usluge.

Hernandez ima veliko iskustvo igranja u evropskim velikanima. Ovaj 28-godišnji fudbaler je 2010. godine potpisao za Manchester United, gdje je u 103 utakmice postigao 37 pogodaka.

Međutim, nikad nije bio prvi napadač kluba, pa je svoju sreću okušao odigravši jednu sezonu u Real Madridu. I tu je bio dobar. Postigao je sedam golova u 23 nastupa, no odlučio se karijeru nastaviti u Leverkusenu 2015. godine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nije pogriješio. Igrao je zaista sjajno i ove ponude od Chelseaja i PSG-a nisu slučajnost.

Ove sezone Chicharito je postigao pet golova u 15 nastupa u Bundesligi, a ukupno je za njemački tim odigrao 43 utakmice uz 22 postignuta gola. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi