Chicharito: Zlatnu loptu dajte Modriću
Foto: EPA

Meksikanac apeluje

Chicharito: Zlatnu loptu dajte Modriću

  Bivši fudbaler Reala Javier Hernandez, poznatiji kao Chicharito, predložio je nešto o čemu sve više navijača madridskog kluba sve glasnije priča. 

Nakon što je Real sinoć u Cardiffu po drugi put zaredom osvojio Ligu prvaka, putem društvene mreže Twitter se oglasio Meksikanac i to s apelom da Luka Modrić dobije "Zlatnu loptu" za najboljeg igrača svijeta u 2017. godini. 

"Molim vas, dajte Modriću 'Zlatnu loptu", napisao je Hernandez na Twitteru. 

Hernandez i Modrić su ostali u jako dobrim odnosima nakon samo jedne zajedničke sezone na Santiago Bernabeu. U prošlosti Chicharito je isticao kako je kupovina Modrića za Real Madrid jedan od najboljih poslova u historiji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi