Chiellini: Ako odigramo kao u Torinu, nemaju šanse
Foto: EPA

Iskusni štoper vjeruje da je sudbina u rukama Juventusa

Chiellini: Ako odigramo kao u Torinu, nemaju šanse

Giorgio Chiellini ne vjeruje da će Barcelona uspjeti doći do preokreta ako Juventus u revanšu bude igrao kao u prvoj utakmici. 

Juventus je slavio veliku pobjedu nad Barcelonom u prvm četvrtfinalnom meču Lige prvaka, a Chiellini je uspio i postići treći gol za svoju ekipu.

"Mi smo fantastična ekipa i to smo pokazali proteklog mjeseca. Bila je to velika noć na našem stadionu, željeli smo se pokazati u boljem svjetlu nego prije dvije godine", rekao je Chiellini.

"Napredovali smo u karakteru i samopouzdanju. Još ima mjesta za napredak, a taj napredak moramo pokazati u naredna dva mjeseca."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Još je dug put pred nama, a minute su veoma duge na Nou Campu, pa nam prošlost govori da moram biti oprezni. Jasno je da, ako primimo četiri gola, to zbog naše loše igre, tako da sve zavisi od nas."

"Svjesni smo da su oni jedina ekipa sposobna za ovakve preokrete, ali ako budemo igrali kao u prvoj utakmici, onda je prekoret nemoguć", dodao je iskusni štoper Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi